Molenhof Food

Grote Groep

Ontbijt voor Grote groep is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Heerlijk Ontbijten

Ontbijt voor een Grote Groep - Samen genieten van een zorgeloos ontbijt!

Een ontbijt voor een grote groep, Molenhof Food zorgt voor een gezellig en zorgeloos ontbijt met een groot gezelschap. Of u nu een familiebijeenkomst, bedrijfsevenement of andere speciale gelegenheid organiseert, wij bieden hoogwaardige ontbijten die garant staan voor genot en gemak.

Samen zijn, samen genieten. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos kan aanschuiven en volop kan genieten van het gezelschap van uw gasten. Wij verzorgen een perfect samengesteld ontbijt voor elke grote groep. U kan zich dan concentreren op het creëren van mooie herinneringen met uw dierbare familie of vrienden.

Elke groep is uniek, daarom bieden we ook custom ontbijten op maat aan die zorgvuldig op al uw vereisten afgestemd worden. Of u nu specifieke dieetwensen hebt of een thema ontbijt voor een speciale gelegenheid wilt. Bestel meteen online voor een snelle en eenvoudige service, of vraag een offerte aan via ons contactformulier.

Geniet samen met uw grote groep vrienden of familie van een zorgeloos ontbijt. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en maak van uw volgende evenement een onvergetelijke culinaire ervaring.

Ontbijt aan huis voor een speciale gelegenheid?

Is je partner jarig? Wil je een jubileum of andere speciale gelegenheid vieren? Wakker worden met een luxe ontbijt is een van de vele manieren om te laten zien hoeveel je om hen geeft. Ons ontbijtassortiment heeft zeker en vast iets dat bij de gelegenheid past.

Wil je liever iets op maat? Stuur ons een berichtje. We stemmen graag een ontbijtbox af op maat van de gelegenheid.

Wij leveren onze ontbijten aan huis in de ruime omgeving van Ravels, waaronder: Ravels, Weelde, Poppel, Arendonk, Turnhout, Oud-Turnhout, Retie, Kasterlee, Lille, Merksplas, Vosselaar en Beerse

fijn dat je onze website bezoekt

Heb Je Vragen?

Ik ben Vincent Aerts, zaakvoerder en chef kok van Molenhof Ravels. Ik beantwoord graag al jullie vragen en mails, aarzel zeker en vast niet om jullie vragen te stellen. Het gaat natuurlijk om ‘jullie’ avondje genieten, en we streven ernaar alles naar ‘jullie’ wens te verzorgen. Ook een menu op maat kunnen geven is steeds een meerwaarde, dus aarzel niet om even contact op te nemen als je je gading niet vindt.

Bij Molenhof Food kan je ook eten online bestellen met levering aan huis. We hebben gezonde ondernemingszin en staan dus met plezier in voor een vlotte levering.

Contacteer Ons 014/65.73.07
Online eten bestellen bij Molenhof Food