Molenhof Food

Ontbijt Catering

Ontbijt catering is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Heerlijk Ontbijten

Ontbijt Catering - Verwen uw gasten met een smakelijke verrassing!

Wij verzorgen ontbijt catering voor bedrijven, evenementen, seminaries en speciale vieringen. Of het nu gaat om een zakelijk event, de verjaardag van een gewaardeerde medewerker of gewoon een uitgebreid familiefeest, wij bieden hoogwaardige ontbijten aan die uw gasten zullen betoveren.

Onze ontbijten worden zorgvuldig samengesteld met verse en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten om een unieke culinaire ervaring te bieden. Met onze dagelijkse leveringen kunt u erop vertrouwen dat uw ontbijt altijd op tijd en vers wordt bezorgd, zodat u zich kunt richten op het succes van uw evenement.

Elk evenement is uniek, daarom bieden we ook custom ontbijten op maat aan die zorgvuldig op al uw vereisten afgestemd worden. Of u nu specifieke dieetwensen hebt of een thema ontbijt voor een speciale gelegenheid wilt. Bestel meteen online voor een snelle en eenvoudige service, of vraag een offerte aan via ons contactformulier.

Verwen uw gasten met een smakelijke verrassing met ontbijt catering van Molenhof Food. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en maak van uw volgende evenement een onvergetelijke culinaire ervaring.

Ontbijt aan huis voor een speciale gelegenheid?

Is je partner jarig? Wil je een jubileum of andere speciale gelegenheid vieren? Wakker worden met een luxe ontbijt is een van de vele manieren om te laten zien hoeveel je om hen geeft. Ons ontbijtassortiment heeft zeker en vast iets dat bij de gelegenheid past.

Wil je liever iets op maat? Stuur ons een berichtje. We stemmen graag een ontbijtbox af op maat van de gelegenheid.

Wij leveren onze ontbijten aan huis in de ruime omgeving van Ravels, waaronder: Ravels, Weelde, Poppel, Arendonk, Turnhout, Oud-Turnhout, Retie, Kasterlee, Lille, Merksplas, Vosselaar en Beerse

fijn dat je onze website bezoekt

Heb Je Vragen?

Ik ben Vincent Aerts, zaakvoerder en chef kok van Molenhof Ravels. Ik beantwoord graag al jullie vragen en mails, aarzel zeker en vast niet om jullie vragen te stellen. Het gaat natuurlijk om ‘jullie’ avondje genieten, en we streven ernaar alles naar ‘jullie’ wens te verzorgen. Ook een menu op maat kunnen geven is steeds een meerwaarde, dus aarzel niet om even contact op te nemen als je je gading niet vindt.

Bij Molenhof Food kan je ook eten online bestellen met levering aan huis. We hebben gezonde ondernemingszin en staan dus met plezier in voor een vlotte levering.

Contacteer Ons 014/65.73.07
Online eten bestellen bij Molenhof Food