Molenhof Food

Ontbijt Aan Huis Ravels

Ontbijt aan huis in Ravels is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Heerlijk Ontbijten

Wij leveren ontbijt aan huis in Ravels, Weelde & Poppel

Ons ruim aanbod ontbijten aan huis of brunches en picknicks aan huis is iets dat de bourgondiërs van Ravels, Weelde en Poppel echt zal smaken. Onze ontbijtjes worden steeds geleverd in een rustieke ontbijtmand en zijn steeds gevuld met een assortiment van verse broodjes en sandwiches, maar ook heerlijke croissants, koffiekoeken, eitjes, beleg, boter, fruitsap en nog veel meer.

Wij zijn Ravelse Pieren in hart en nieren. Daarom leveren wij onze ontbijtjes tot aan jouw voordeur zodat jij zonder zorgen gezellig thuis kan ontbijten met familie, geliefden of vrienden.

Voor feestelijke dagen zoals Moederdag, Vaderdag of Valentijn heb je ook de mogelijkheid om een van onze thema ontbijten te bestellen voor levering aan huis.

Ontbijt aan huis voor een speciale gelegenheid?

Is je partner jarig? Wil je een jubileum of andere speciale gelegenheid vieren? Wakker worden met een luxe ontbijt is een van de vele manieren om te laten zien hoeveel je om hen geeft. Ons ontbijtassortiment heeft zeker en vast iets dat bij de gelegenheid past.

Wil je liever iets op maat? Stuur ons een berichtje. We stemmen graag een ontbijtbox af op maat van de gelegenheid.

Wij leveren onze ontbijten aan huis in de ruime omgeving van Ravels, waaronder: Ravels, Weelde, Poppel, Arendonk, Turnhout, Oud-Turnhout, Retie, Kasterlee, Lille, Merksplas, Vosselaar en Beerse

fijn dat je onze website bezoekt

Heb Je Vragen?

Ik ben Vincent Aerts, zaakvoerder en chef kok van Molenhof Ravels. Ik beantwoord graag al jullie vragen en mails, aarzel zeker en vast niet om jullie vragen te stellen. Het gaat natuurlijk om ‘jullie’ avondje genieten, en we streven ernaar alles naar ‘jullie’ wens te verzorgen. Ook een menu op maat kunnen geven is steeds een meerwaarde, dus aarzel niet om even contact op te nemen als je je gading niet vindt.

Bij Molenhof Food kan je ook eten online bestellen met levering aan huis. We hebben gezonde ondernemingszin en staan dus met plezier in voor een vlotte levering.

Contacteer Ons 014/65.73.07
Online eten bestellen bij Molenhof Food